Sterakdary | Zásilka z Citadely

Sterakdary | Zásilka z Citadely

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu

V Zásilce z Citadely najdeš to nejdůležitější z pouštního města Salroa! Toto nehostinné místo se může zdát pusté od přírody a života, ale opak je pravdou. V městě žije spousta malých Loček a jednu z nich dostaneš i ty!

 

Plyšák

Tento malý, sedmicentimetrový plyšák s dlouhými tykadly na uších je parádní parťák pro každého! Hlavně dávej pozor aby ti neutekl! Jsou to vážně neposedná zvířata!

Plysak Sterakdary

Plysak Jongles

Plysak Jongles

Salroa a Prsten

Magie ale není nikdy dost a proto se připrav i na kouzelný prsten. Odkud pochází a co dovede je ale pořád tajemství. Jedno je jasné - ukrývá se v něm obrovská síla.

Salroa je plná magie a proto v Zásilce najdeš i malou Sféru Rooaka, magický kámen, který používají Našeptávači pro jejich neuvěřitelné kousky. Jsem zvědavý, co s ní dokážeš ty

 

 

Zprávy a Znaky

Po městě kolují podivné zprávy určené pro ty nejvýznamnější. Na venek se možná může zdát, že Salroa žije klidným životem, ale uvnitř probíhá krize. Více informací najdeš v tomhle dopise. 

A pokud chceš vyjádřit podporu jednomu z řádů, najdeš v balíku i tetovačky run jazyku Aldali! Našeptávač, Hlídač, Splétač, Měnič, ale také záhadná pátá runa. Můžeš si je umístit na hřbet ruky a vypadat jako skutečný obdarovaný!

Plysak Jongles

Plysak Jongles

 

Nakonec tě čeká ještě maličké překvapení, kterým ti chci poděkovat za zakoupení Zásilky. Prodeje výrazně podporují psaní knih, takže ti moc děkuju a doufám, že se vše líbí!

Radek

Autor Knihy

 
JONGLES PLYSAK
JONGLES PLYSAK
JONGLES PLYSAK

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno

#sterakmerch a @sterakdary na instagramu