Sterakdary | Zásilka ze Zlatého města

Sterakdary | Zásilka ze Zlatého města

Zásilka ze Zlatého města obsahuje ty nejdůležitější předměty z knihy Arila: Poslední hvězda (ale pozor, ne knihu samotnou)!

Ať už jde o samotnou Slzu Kthaary, lahvičku s Aurou nebo o miniaturu Hvězdy Ynuura, tahle zásilka je skvělým dárkem pro každého čtenáře.

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu

Slza Kthaary - Tajemný řád Měničů používá pro své síly takzvanou Slzu. Tento černý lesklý kámen má při bližším pohledu nepopsatelnou hloubku a jeho nositeli dokáže propůjčit nepopsatelné síly růstu. Dávej na něj pozor!

Hvězda Ynuura - Zlatý štít je předmětem nespočtu písní a bájí, protože právě pomocí něj zahnal kdysi Ynuur ohnivého ďábla. Jeho repliku můžeš nosit všude s sebou, nebo si jej vystavit na poličku, aby tě chránil!

Lahvička s Aurou - Každý správný Hlídač, Měnič nebo Splétač u sebe vždy musí mít svou věrnou lahvičku s Aurou, která dokáže probudit jeho síly. S touto stačí jenom zatřást a obklopí tě magie. 

Dopis z Nirturimany - Město Nirturimana je nepopsatelný skvost, které vyrazí nepřipravenému návštěvníkovi dech. Ne všechno je ale tak třpytivé, jak se může na první pohled zdát. V posledních dnech kolují městem dopisy, které varují před něčím hrozivým. 


Záložka Arila - A pro správného čtenáře tady máme parádní záložku! V těchto vrstvách dostane tvé čtení opravdovou hloubku!

Jak je z epických názvů všech předmětů patrné, jedná se o dekorativní předměty a ne hračky. Rozhodně tedy nedoporučujeme je dávat dětem do 3 let. Z lahvičky s Aurou nepijte a Slzu Kthaary nejezte - super schopnosti vám to bohužel nepřinese.

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno

#sterakmerch a @sterakdary na instagramu