SirYakari Duel

SirYakari Duel

Ponořte se do fascinujícího světa z videí Sira Yakariho i v offlinu s deskovou hrou SirYakari Duel.

Deskovku jsme víc jak půl roku připravovali v těsné spolupráci s tímto oblíbeným youtuberem a na výsledku to je vidět! :)

Duel je perfektní hra pro rodinné setkání, dětské párty nebo zábavný večer s přáteli a zaručuje hodiny smíchu, vzrušení a jedinečnou výzvu pro vaše postřehové dovednosti.

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu

ÚŽASNÁ ZÁBAVA S DESKOVKOU SIRYAKARI DUEL

SirYakari Duel je chytlavá společenská hra, která je ideální pro děti, rodinné setkání i dětské párty. Hlavní roli na cestě k vítězství hraje vynikající postřeh. SirYakari Duel nabízí 5 herních módů, ve kterých je úkolem najít stejný symbol na dvou kartách. Co ale opravdu činí SirYakari Duel výjimečným, jsou jedinečné ilustrace na kartách. Každá z 55 karet představuje jedinečnou ilustraci, které byly vytvořeny přímo podle světa SirYakariho videí. Každý obrázek je pečlivě vytvořen tak, aby zaujal a pobavil mladé hráče.

ZLEPŠETE SVŮJ POSTŘEH

Tato rychlá a zábavná postřehová hra vyžaduje, aby hráči našli společný symbol na kartách a buď se zbavili všech svých karet, nebo jich co nejvíce posbírali. Každá varianta hry přináší nový způsob, jak se zabavit a vyhrát.

JEDNODUCHÁ A SNADNO POCHOPITELNÁ PRAVIDLA

Hra SirYakari Duel má jednoduchá pravidla, kterým porozumí i mladší hráči. Hra se hraje s kartami rozloženými na stole a cílem je najít na dvou kartách stejný symbol co nejrychleji. Zároveň je to skvělý způsob, jak strávit čas se svými přáteli či rodinou. Hra trvá přibližně 10 minut a je určena pro 2 až 8 hráčů.

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno

Označuj na fotkách #siryakarimerch a profil @sir_yakari