Sterakdary | Zásilka ze Stříbrného města

Sterakdary | Zásilka ze Stříbrného města

Cílem tohoto balíčku bylo vytvořit sadu předmětů ze samotného příběhu knihy Arila: Stříbrné město. Jedná se o na zakázku vyrobené kousky. Některé používala sama Arila, jiné znázorňují důležité události.

Žádný z těchto prvků není hračka – jedná se o dekorace. Udržujte mimo dosah dětí.

Finanční podpora influencera
Zakoupením produktu finančně podpoříte přímo konkrétního influencera v jeho tvorbě.
Garance kvality
Nic neriskujete! Zboží můžete do 14-dní vrátit, nebo vyměnit bez udání důvodů.
Doprava zdarma nad 2500 Kč
Při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu Zásilkovnou zdarma.
O produktu

Kartonová krabička - Tato krabička nese hlavní ilustraci celé knihy společně se stříbrnou ražbou. Přece jen „Stříbrné město“! Je vyrobena z pevného kartonu, takže ji nevyhazuj a schovej si do ní třeba nějakou tu drobnou elektroniku!

Stříbro Hlídače Řád Hlídačů používá pro aktivaci svých sil takzvané Stříbro. Jedná se o bílý, mléčný kámen s hladkým povrchem, který ve světle odráží nádherné barvy. Tomuto kameni se říká opalit a je v podstatě tím nejbližším ke skutečnému Stříbru Hlídačů. Starej se o něj dobře! 

Kovová mince Nofrana Hur V Nurheimu se neplatí kulatými mincemi, ale těmi hranatými. Je to již dlouholetý zvyk a výslednému platidlu se říká Čtvrtky. Na této Čtvrtce je z jedné strany runa v jazyce Aldali a na té druhé je její přepis do lidského jazyka. Nofrana Hur!

Informační obálka Tato obálka ze speciálního papíru v sobě ukrývá dva důležité svitky. Jeden z nich je malý plakát, který v průběhu celého příběhu knihy visí na zdech domů v Nurheimu. Druhým kouskem je oboustranná kartička, která ti pomůže rozluštit runy božského jazyka Aldali. Ten je ale pro lidskou mysl příliš složitý, takže se jedná pouze o naprosté základy.

3D kartičky Tři hlavní ilustrace celé knihy jsem nechal vytvořit v podobě 3D stereoskopických kartiček. Nejsou to ty, které se při otočení změní v něco jiného, ale když se na ně podíváš, mají hloubku, jako by obraz z plastové kartičky vystupoval. Nemusíš se bát že si vybereš špatnou, dostaneš všechny tři!

Kartičky A pokud máš radši obyčejný papír, tak i na tebe jsem myslel! Tyto tři kartičky jsou úplně stejné jako ty předchozí, akorát nemají 3D efekt a jsou vytištěny na kartonu. Můžeš je použít jako záložku nebo ozdobu – a znovu nemusíš zoufat, že si vybereš tu špatnou! Dostaneš všechny tři!

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno

#sterakmerch a @sterakdary na instagramu